Carolien Rombouts

Carolien Rombauts

Al van kleins af aan ben ik een nieuwsgierige ziel die zich graag laat verwonderen door de kleine dingen in het leven. Verbinding maken met mezelf en met anderen maar ook anderen in verbinding brengen, vaak via een creatieve inspirerende manier, is altijd al een deel van mijn verhaal geweest. In dat verhaal heb ik al meerdere levens mogen leiden, met veel ruimte voor zelfreflectie en zelfontwikkeling.

De natuur en haar pracht maakt me stil maar geeft me tegelijkertijd ook de energie en de open blik om te reflecteren over het hoe en het waarom van de dingen des levens. Waaronder ook communicatie en de hoe we bepaalde vormen ervan met de, weliswaar verouderde, paplepel mee krijgen. Door mijn nieuwsgierigheid heb ik ook hier doorheen de jaren en ervaringen des te meer een onderzoekende blik op geworpen, naar hoe we het beter kunnen doen. Voor onszelf. Voor de mensen rondom ons. Om in connectie te geraken en te blijven met onze meest authentieke zelve én van daaruit ook met elkaar.

Laat dat laatste dan ook vooral datgene zijn dat mij zó enorm veel energie geeft, waardoor ik het ook graag als passie combineer met mijn organisatorische en pro-actieve talenten.

Expertise

  • Communicatie
  • Creatieve mensen-mens met oog voor detail
  • Schakelstuk in de puzzel

Verbinding   Vanuit mijn ‘authentieke zijn’ verbinding maken en ‘delen met’, de rode draad in alles wat ik
bewust beleef en onderneem.
Vrijheid   Mezelf zijn in al mijn kleurrijke facetten, luisteren naar mijn lichaam en vanuit mijn intuïtie
doorzoeken, voelen, handelen en groeien.
Zingeving   “Het leven is niet een probleem wat opgelost moet worden maar een mysterie wat geleefd
mag worden.” – Osho, Indiase Goeroe

Onze behoeften/waarden zijn bepalend bij alles wat we doen. Behoeften zijn universeel. We verschillen wel in  de manieren waarop we deze invulling geven.

 

Leer ook mijn collega's kennen

Welkom met al je vragen.

Naast Verbindende Communicatie bieden we ook ...