Agenda

Het merendeel van onze open opleidingen, geven wij ook ‘in-company’.
Leidinggevenden die in staat zijn op een constructieve manier om te gaan met (menings)verschil & conflict op het werk maken het verschil: voor zichzelf, hun team en de hele organisatie.
Betrap je jezelf weleens op vooroordelen of denk je te weten waarom een ander doet wat die doet? Durf je toegeven dat je met de ene persoon een beter klik voelt dan met de andere? Dan ben je niet alleen, het maakt je gewoon MENS.
1,5 dag verdieping in Verbindende Communicatie voor professionele bemiddelaars, conflict facilitators & -coaches die minstens 2 dagen opleiding genoten in Verbindende Communicatie.
Heb je Geweldloze Communicatie ontdekt, en wens je je hierin graag op jouw ritme en onder begeleiding verder te verdiepen in een beperkte groep die 3 keer samenkomt? Dan is deze formule mogelijks iets voor jou.
Vaak horen we mensen tegen elkaar zeggen: ”Zorg goed voor jezelf.” Maar wat is dat eigenlijk, goed voor jezelf zorgen? Kan ik voor mezelf zorgen en ondertussen ook nog rekening houden met anderen? Tijdens deze tweedaagse training geef ik je geen adviezen om naar de yoga of naar de wellness te gaan. Wel bied ik je de basis van Verbindende Communicatie die ons helpt om meer inzicht te krijgen in wat zelfzorg kan betekenen.
Merk je ook soms spanningen op de werkvloer? En weet je niet goed hoe je dan best reageert? Misschien laat je het maar uit schrik om het alleen maar erger te maken? Of heb je simpelweg geen tijd of energie om ze echt vast te pakken? Dan is deze kort maar krachtige online training wellicht iets voor jou!
Praatkracht agenda

Graag meer weten over onze opleidingen?

Praatkracht is er ook voor ...