Agenda

Het merendeel van onze open opleidingen, geven wij ook ‘in-company’.
Leidinggevenden die in staat zijn op een constructieve manier om te gaan met (menings)verschil & conflict op het werk maken het verschil: voor zichzelf, hun team en de hele organisatie.
In je dagelijkse leven kom je allerlei situaties tegen waarin je geïrriteerd of boos bent. Waar komt je boosheid vandaan? Hoe kan je deze zo communiceren dat er verbinding ontstaat met de ander in plaats van verwijdering? Kom het mee ontdekken in deze trainingsdag.
Vraag je je ook wel eens af hoe je hierbij jouw ervaring met Geweldloze Communicatie kunt inzetten om bij te dragen aan verbinding? Of misschien ben je gevraagd om te bemiddelen omdat mensen vertrouwen in je hebben, en vraag je je nu af hoe je dat gaat aanpakken?
Een groep is zoveel meer dan de som van haar individuele leden. Mensen gedragen zich in groep vaak anders dan wanneer je apart met hen werkt. Groepen volgen hun eigen logica en dynamiek en hier hou je best rekening mee als je iedereen wil betrekken in het gesprek.
Betrap je jezelf weleens op vooroordelen of denk je te weten waarom een ander doet wat die doet? Durf je toegeven dat je met de ene persoon een beter klik voelt dan met de andere? Dan ben je niet alleen, het maakt je gewoon MENS.
Praatkracht agenda

Graag meer weten over onze opleidingen?

Praatkracht is er ook voor ...