Huur ons Huis voor Verbinding

Huur het huis voor verbinding

Bij Praatkracht kan je terecht voor de huur van zowel een workshopruimte voor lezingen/trainingen (in kring tot een 22 mensen), alsook drie therapieruimtes voor het geven van individuele begeleiding, bemiddeling, lichaamsgerichte behandelingen, enz.

Wat heeft het huis te bieden?

Er is een ruime nieuwe keuken met alle voorzieningen (grote ijskast, microgolf- en gewone oven, gasvuren, senseo’s, thermossen, waterdispenser, enz.). Een aangename eetruimte met zicht op tuin. Tevens een grote badkamer en mogelijkheid voor 10 mensen om binnen te overnachten. Extra overnachtingsmogelijkheden vind je in de nabije omgeving in tal van B&B’s of met tent in de tuin.

De workshopruimte heeft alle voorzieningen om je training te faciliteren: goed werkende internetverbinding, meerdere whiteboards en pinboards, magnetische stroken tegen de muren, flipchart, meerdere zitmogelijkheden (stoelen, fauteuils, meditatiekussens, backjacks, zitzakken, …). Ruime tuin, met talrijke zithoekjes en een mooie vuurplek.

Bereikbaarheid

Ons opleidingscentrum is bereikbaar via het openbaar vervoer en ligt toch midden in de natuur met talrijke wandelmogelijkheden door bossen en velden en langs kabbelende riviertjes.

Contacteer ons gerust bij interesse! Bezichtiging is mogelijk na afspraak.

Wil je graag een workshop geven en het hele huis tot je beschikking hebben? Met mogelijkheden om in kleine groepen te kunnen opsplitsen en niet gestoord te worden door andere aanwezigen in het huis? Dat kan!

Meer informatie over ons Huis voor Verbinding?

Naast Verbindende Communicatie bieden we ook ...