Professionele Praatkracht

Praten werkt, Praatkracht werkt samen

Dit gaat over de kracht die ontstaat in de communicatie van professionals, medewerkers, leidinggevenden, teams en bedrijven door de communicatie van mensen te ontwikkelen. Hierbij werk je op de persoonlijke én onderlinge communicatie van medewerkers.
Zij leren dat de kracht van praten, door veel meer ontstaat dan door alleen maar te praten.
Eigenlijk begint alles bij luisteren, in de eerste plaats naar jezelf en natuurlijk ook naar de ander. Want Praatkrachtige mensen begrijpen ook wat anderen nodig hebben of willen dat proberen te begrijpen.

Praatkracht ontstaat ook door te observeren wat gezegd of gedaan wordt, stil te staan bij welke gevoelens deze observatie oproepen, je behoeften te koppelen aan deze gevoelens, en deze behoeften – met daaraan gekoppelde verzoeken – ook uit te spreken.
Kort samengevat, is dit de taal van Verbindende Communicatie. En die kan je bij ons leren.

Onze unieke aanpak bestaat erin dat we kunnen werken op zowel introspectief, preventief, curatief en/of progressief niveau en hierbij hanteren we zuiver de principes van Geweldloze Communicatie, facilitatie/ begeleiding en bemiddeling.

Professionele praatkracht
Dit betekent dat je wil inzetten op professionele Praatkracht.

Open opleidingen voor professionals, bedrijven en organisaties

Leidinggevenden die in staat zijn op een constructieve manier om te gaan met (menings)verschil & conflict op het werk maken het verschil: voor zichzelf, hun team en de hele organisatie.
In je dagelijkse leven kom je allerlei situaties tegen waarin je geïrriteerd of boos bent. Waar komt je boosheid vandaan? Hoe kan je deze zo communiceren dat er verbinding ontstaat met de ander in plaats van verwijdering? Kom het mee ontdekken in deze trainingsdag.
Praatkracht voor professionals

Professionele Praatkracht versterken?

Praatkracht is er ook voor...