Praatkracht oprichter Corrylaura van Bladel

Corrylaura Van Bladel

Ik ben van kleins af aan geïntrigeerd en geraakt door de manier waarop mensen (niet) met zichzelf en anderen communiceren. Elke dag stel ik vast hoe moeilijk veel mensen het vinden om te zeggen wat ze willen zeggen, en dingen die ze horen niet persoonlijk te nemen. Precies daarbij wil ik ondersteunen en inspireren. Zodat mensen hun authentieke zelf kunnen leven en spannende gesprekken kunnen en durven voeren, voorbij de verschillen.

Eerlijk is eerlijk, in mijn leven was/is het niet anders, en leer ik nog elke dag bij. Dat is exact waar ik voor sta als trainer: mens tussen de mensen zijn en samen leren door ervaring en wijsheid te delen.

Expertise

 • Facilitator
 • Internationaal gecertificeerd trainer in Geweldloze Communicatie met bijzondere focus op:
  • Gezondheidszorg
  • Hulpverlening
  • Leiderschap
  •  Teambegeleiding
  •  Onderwijs

Onze behoeften/waarden zijn bepalend bij alles wat we doen. Behoeften zijn universeel. We verschillen wel in  de manieren waarop we deze invulling geven.

Hoe zit dat bij Corrylaura

Authenticiteit    Ik kies contacten bij wie ik ten volle mezelf durf zijn.

Eigen ruimte      met de camper onderweg zijn met mijn lieve Myrza, go with the flow

Afstemming   Ik laat het niet los vooraleer ik gerust ben dat het voor iedereen ok is

Leer ook mijn collega's kennen

Welkom met al je vragen.

Naast Verbindende Communicatie bieden we ook ...