Praatkracht - Lien Timmermans

Lien Timmermans

Al van jongsaf aan wou ik graag weten waarom. Waarom krijg je een korstje op een wondje? Waarom komt de zon op? En uiteindelijk vooral ook waarom zeggen en doen mensen dingen? Ik ging een lang proces aan van persoonlijke ontwikkeling om mezelf en anderen te leren begrijpen en ontdekte dat verbindende communicatie me hierin duidelijke en helende handvaten gaf. Voor mij werd spreken goud en zwijgen zilver, want dat laatste deed ik te lang. Ik leerde dat dit voor anderen net omgekeerd kon zijn. Ik hou er nu enorm van om anderen te inspireren en bewustwording te brengen in onze innerlijke wereld vanuit mijn jarenlange opgebouwde kennis én eigen ervaring als mens. Omdat verbinding start bij de wereld in jou!

Expertise

  • Loopbaan- en perfectionismecoach
  • Trainer in Verbindende Communicatie met bijzondere focus op
    • gezondheidszorg
    • hulpverlening
    • jeugdwerk

Onze behoeften/waarden zijn bepalend bij alles wat we doen. Behoeften zijn universeel. We verschillen wel in  de manieren waarop we deze invulling geven.

Hoe zit dat bij Lien

Open blik  Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken en ben erg nieuwsgierig.

Echtheid   Het enige verschil tussen bloemen en onkruid is een oordeel (W. Dyer)

Realisme   Met mijn voeten op de grond en mijn hoofd in de wolken, kom ik overal. (Indiaas gezegde)

Leer ook mijn collega's kennen

Welkom met al je vragen.

Naast Verbindende Communicatie bieden we ook ...