Sabine Vandingenen

Het is mijn missie om zo bewust, bezield en belichaamd mogelijk te leven, in een authentieke verbinding met mezelf, anderen en het grotere geheel. Ik breng rust, veiligheid en empathie binnen, daar waar het spannend of moeilijk wordt. Op momenten dat het stormt, blijf ik stevig geworteld in mijn kracht staan. Ik help vertragen en eerlijk benoemen, waar men geneigd is voorbij te gaan aan wat gezegd, getoond of gehoord dient te worden. Ik word blij van mensen en teams bij hun kracht en potentieel te brengen door een verbindende taal en levenswijze uit te dragen.

Expertise

  • Erkend bemiddelaar
  • Coach
  • Facilitator
  • Trainer in Verbindende Communicatie en conflictbemiddeling met bijzondere focus op:
    • samenwerkingsconflicten
    • HR
    • gezondheidszorg

Onze behoeften/waarden zijn bepalend bij alles wat we doen. Behoeften zijn universeel. We verschillen wel in  de manieren waarop we deze invulling geven.

Hoe zit dat bij Sabine

Liefde    Ik zie en geniet bewust van de dagelijkse kleine en grote sprankels van liefde in mezelf, anderen en de natuur.

Zelfzorg  Ik laad op via stilte- en rustmomenten in en rondom mij en dans soms de ziel uit mijn lijf.

Kwetsbaarheid  Ik deel authentiek over mijn persoonlijke kwetsbaarheden en omarm de schoonheid en kracht ervan, ook bij anderen.

Leer ook mijn collega's kennen

Welkom met al je vragen.

Naast Verbindende Communicatie bieden we ook ...