Praatkracht trainer -Christophe Monsieur

Christophe Monsieur

“Toevallig” kwam Verbindende Communicatie op mijn levenspad en het heeft me niet meer losgelaten. Het bracht als het ware samenhang en verbinding in de verschillende dimensies van mijn leven als mens, christen, kloosterling. Het inspireert me ook met zeer concrete tools om een levenshouding gestalte te geven die Jezus samenvatte als “behandel anderen steeds zoals je zou willen dat ze jullie behandelen”. Graag ga ik met mensen, gemeenschappen, groepen op weg om dit samen te verkennen.

Expertise

Trainer in Verbindende Communicatie met bijzondere focus op religieuze contexten en zingeving.

Onze behoeften/waarden zijn bepalend bij alles wat we doen. Behoeften zijn universeel. We verschillen wel in  de manieren waarop we deze invulling geven.

Hoe zit dat bij Christophe

Betekenis   ik wil graag bijdragen en samenwerken aan wat betekenis en verbinding schept

Welzijn  ik kies ervoor om elke dag een uurtje alleen te wandelen in de natuur

Wederkerigheid  ik tracht de verbinding te dienen overal waar mensen samen zijn

Leer ook mijn collega's kennen

Welkom met al je vragen.

Naast Verbindende Communicatie bieden we ook ...