Praatkracht - Judith Leysen

Judith Leysen

Jezelf kunnen & mogen zijn is voor mij heel belangrijk, eerlijkheid en authenticiteit zijn dan ook kenmerken die mij erg typeren.

Ik ben een schitterende actrice op het podium maar vraag mij in het echte leven niet om ‘komedie te spelen’ want dat lukt me niet.

Al zal ik altijd met de nodige omzichtigheid ‘mijn waarheid’ geven als die gevraagd wordt, ik ga graag zorgzaam om met de mensen die mij omringen.

Expertise

  • Trainingsactrice
  • Creatieve duizendpoot

Onze behoeften/waarden zijn bepalend bij alles wat we doen. Behoeften zijn universeel. We verschillen wel in  de manieren waarop we deze invulling geven.

Hoe zit dat bij Judith

Creativiteit   Ik raak graag mensen met mijn acteertalent, maar evengoed geniet ik van mijn wilde tuin, daar aan de slag gaan met bloemenzaad, insectenhotelletjes en allerlei lekkers maken van wat de natuur me cadeau geeft: ik zie geen brandnetels, zevenblad of ander ‘on’kruid staan, maar een heerlijk soepje…

Spiritualiteit  Voor mij bestaat ‘toeval’ niet, het ‘valt je toe’… Ik ben ervan overtuigd dat die zaken op je pad komen, die je nodig hebt om te groeien, om een nog mooier wezen te worden dan dat je al bent.

Vrijheid  Keuzes maken op basis van mijn buikgevoel, luisteren naar m’n eigen lichaam en datgene doen  waar en wanneer het voor mij goed voelt.

Leer ook mijn collega's kennen

Welkom met al je vragen.

Naast Verbindende Communicatie bieden we ook ...