Ann Wilsens

Ik was me lange tijd niet bewust van de kracht van een goed gesprek. Telkens opnieuw vind ik het geweldig om te kunnen zien hoe verbindend met elkaar spreken en luisteren stress wegneemt en welzijn, harmonie en tevredenheid verhoogt. Het maakt het mogelijk om relaties te verbreden en te verdiepen en zowel als individu als ‘in relaties’ te groeien. Het is voor mij dan ook een dagdagelijks plezier om verbindende communicatie te mogen delen via opleidingen, bemiddelingen of het faciliteren van gesprekken.

Expertise

Bemiddelaar-advocaat

Facilitator

Trainer

Mijn focus ligt op:

Professionele en zakelijke context (organisaties en bedrijven)

Verbindend leiderschap

Samenwerkingen (binnen teams onderling of met leidinggevenden, tussen teams, tussen leidinggevenden, vennoten, partners, enz.)

Tussen handelspartners, contractuele relaties, buren, enz.

Familiale context

Onze behoeften/waarden zijn bepalend bij alles wat we doen. Behoeften zijn universeel. We verschillen wel in  de manieren waarop we deze invulling geven.

Hoe zit dat met Ann

Harmonie: harmonie en vriendelijkheid geven me vleugels!

Vertrouwen: je kan erop vertrouwen dat ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg

Groei: elke dag kunnen groeien, uittesten, vallen, opstaan en er opnieuw tegenaan gaan is een plezier.  

Leer ook mijn collega's kennen

Welkom met al je vragen.

Naast Verbindende Communicatie bieden we ook ...