Opleidingen op maat

Praatkracht - Corrylaura aan het woord

Wij leggen samen de puzzel

Naast het open aanbod waar iedereen individueel kan aan deelnemen,
komen we ook graag tot bij jou.
Op maat betekent afgestemd op jullie noden. Indien gewenst, schakelen we dan ook tussen offline, online en/of hybride werken.

Ons vertrekpunt is altijd een vrijblijvend en kosteloos gesprek waarin we graag kennismaken met elkaar, luisteren naar de vragen en noden die leven en wat meer vertellen over wie wij zijn en hoe we graag samenwerken.
We vinden het belangrijk goed te begrijpen welke gewenste impact je voor ogen hebt zodat we een voorstel kunnen uitwerken dat perfect aansluit bij jullie verwachtingen.

Praatkracht onderscheidt zich doordat ze haar klanten heel compleet, onderbouwd en impactvol begeleidt naar een betere communicatie en omgang met zichzelf en anderen.
Dit garanderen wij door stevige expertise in zowel Verbindend Communiceren, Faciliteren en Bemiddelen. Niet of-of, wel en-en.

Ons aanbod op maat kan je vergelijken met het leggen van een puzzel waarbij we tot een geheel komen dat helemaal aansluit bij wat jouw medewerkers/team/organisatie nodig heeft.

Onze puzzelstukken:

  • Korte inspiratiesessies
  • Opleiding van één of meerdere dagen
  • Faciliteren van gesprekken
  • Bemiddelen

Praatkracht staat voor duurzame samenwerkingsverbanden en begeleidt jullie zo lang als nodig. Zo kunnen we perfect naar jullie toe komen voor een workshop van een halve dag, maar evengoed blijven we partners voor jaren.

Praatkracht bemiddeling

Gaan voor maatwerk?

Praatkracht is er ook voor ...