Praatkracht trainer - Annelies Peeters

Annelies Peeters

Vanaf mijn eerste les psychologie voelde ik meteen mijn aangeboren nieuwsgierigheid om te ontdekken waarom mensen doen wat ze doen, inclusief mezelf.  Tot op heden ervaar ik in het contact met mezelf en anderen hoeveel impact onze normen en oordelen hebben op onze huidige manier van (samen)leven.  Belemmerende oordelen of overtuigingen beïnvloeden onbewust hoe ik de wereld in en rondom mij beleef.  Bewust-wording is dan ook een grote drijfveer in mijn leven en via therapie en verbindende communicatie draag ik hier met veel passie en goesting aan bij in mijn werk met groepen en individuen.  Ook kinderen en jongeren krijgen in mijn praktijk een plekje om zich te verbinden met alles wat er in hen LEEFT.

Expertise

Freelancer Praatkracht
Erkend psychotherapeute en trainer in Geweldloze Communicatie

Onze behoeften/waarden zijn bepalend bij alles wat we doen. Behoeften zijn universeel. We verschillen wel in  de manieren waarop we deze invulling geven.

Hoe zit dat bij Annelies

Vertrouwen Het leven is er VOOR mij en niet tegen mij.

Eenvoud Dichtbij de natuur vind ik mijn ‘ware’ natuur.

Expressie In Verbinding spreek ik graag de taal van het woord, dans, drama, muziek, etc

Leer ook mijn collega's kennen

Welkom met al je vragen.

Naast Verbindende Communicatie bieden we ook ...