Praatkracht trainer - Anouk Vroemans

Anouk Vroemans

Ik ben van nature heel nieuwsgierig naar wat er leeft in mensen. Ik luister graag naar anderen omdat ik geloof dat er altijd iets te leren en ontdekken valt. Ik doe niets liever dan in kleine of grote groepen samen komen om af te stemmen, spelen en leren. Ik ben een groepsdier met een groot verlangen naar authenticiteit: dat iedereen in alle vrijheid zijn eigen keuzes kan en mag maken. Als leraar en trainer is dat dan ook mijn missie: bijdragen aan een klimaat waar het veilig is om te mogen zijn wie je bent.

Expertise

Leraar

HERGO-moderator (herstelgericht werken)

Facilitator

Trainer in Verbindende Communicatie (en Kandidaat Internationaal gecertificeerd trainer) met bijzondere focus op:

  • verbinden met jongeren
  • onderwijs

Onze behoeften/waarden zijn bepalend bij alles wat we doen. Behoeften zijn universeel. We verschillen wel in  de manieren waarop we deze invulling geven.

Hoe zit dat bij Anouk

Gemeenschap   Samen leren, groeien, rouwen en vieren is zo veel mooier dan alleen.

Beweging           In beweging zijn, zowel mentaal als fysiek, dat is puur genieten.

Vertrouwen      Ieder van ons, groot en klein, draagt een enorm potentieel in zich.

Leer ook mijn collega's kennen

Welkom met al je vragen.

Naast Verbindende Communicatie bieden we ook ...