Agenda

Het merendeel van onze open opleidingen, geven wij ook ‘in-company’.
Leidinggevenden die in staat zijn op een constructieve manier om te gaan met (menings)verschil & conflict op het werk maken het verschil: voor zichzelf, hun team en de hele organisatie.
In je dagelijkse leven kom je allerlei situaties tegen waarin je geïrriteerd of boos bent. Waar komt je boosheid vandaan? Hoe kan je deze zo communiceren dat er verbinding ontstaat met de ander in plaats van verwijdering? Kom het mee ontdekken in deze trainingsdag.
Betrap je jezelf weleens op vooroordelen of denk je te weten waarom een ander doet wat die doet? Durf je toegeven dat je met de ene persoon een beter klik voelt dan met de andere? Dan ben je niet alleen, het maakt je gewoon MENS.
1,5 dag verdieping in Verbindende Communicatie voor professionele bemiddelaars, conflict facilitators & -coaches die minstens 2 dagen opleiding genoten in Verbindende Communicatie.
Heb je Geweldloze Communicatie ontdekt, en wens je je hierin graag op jouw ritme en onder begeleiding verder te verdiepen in een beperkte groep die 3 keer samenkomt? Dan is deze formule mogelijks iets voor jou.
Praatkracht agenda

Graag meer weten over onze opleidingen?

Praatkracht is er ook voor ...